Young Women Adventure

Datum : oktober 2023 ( datum volgt z.s.m.)

Ben jij tussen de 17 en 24 jaar? Waar droom jij van? Voor welke keuzes sta je nu? En hoe maak jij je keuzes? Heb jij het verlangen nog meer te groeien als mens, in geloof en in het plan wat God voor jou heeft…. én vind je het vet om 4 dagen in de Zwitserse bergen te zijn om dit superavontuur mee te maken? Er is tijd voor verdieping, maar ook voor gezelligheid en stoere outdoor activiteiten!

Waar droom jij van? Voor welke keuzes sta je nu? En hoe maak jij je keuzes? Heb jij het verlangen nog meer te groeien als mens, in geloof en in het plan wat God voor jou heeft…. én vind je het vet om 4 dagen in de Zwitserse bergen te zijn om dit superavontuur mee te maken? Er is tijd voor verdieping, maar ook voor gezelligheid en stoere outdoor activiteiten!

Je verblijft 3 nachten all-inclusive in het gezellige Move Your Mountain chalet. Er is Nederlandse begeleiding vanuit Move Your Mountain en er kunnen ongeveer 15 Young Women mee!

Lijkt je dit leuk? Stuur snel een mailtje naar info@moveyourmountain.nl voor meer info!

Prijs

Vier dagen de bergen in voor € 525,- per persoon. Er kunnen maximaal 20 Young Women mee.

Inbegrepen

  • Sportief en opbouwend programma met professionele begeleiding
  • Overnachtingen in de Move Your Mountain accommodatie
  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
  • Onbeperkt koffie, thee en frisdrank

Ga jij mee?

Meld je aan voor jouw bergavontuur!  Stuur een mailtje naar info@moveyourmountain.nl en je krijgt z.s.m. een inschrijfformulier in je mailbox. Zodra deze ingevuld is ontvangen én je de betaling, na het toesturen van de factuur, hebt voldaan is je inschrijving definitief.

Zie ook ons privacy statement.