Inspiratie: Posters

Over ons

Inspiring, Empowering, Changing

Move Your Mountain wil vrouwen stimuleren en helpen te ontdekken wat hun waarde en bijdrage is in deze maatschappij. Inspireren en toerusten om hun eigen kracht te ontdekken en hierdoor een verschil te kunnen maken in hun omgeving. Dit doet Move Your Mountain door het aanbieden van een bergavontuur naar de Zwitserse bergen om de doelstelling in geloof te realiseren. Hierbij staan sportieve actie en innerlijke bezinning centraal.

op hoogte laat je dingen los die niet meer belangrijk zijn. Zo kun je focussen op dat wat aandacht verdient.

Soms kan het wonderlijk gaan in het leven. Sinds 2006 begeleidt Antoinette Moraal als zelfstandig adviseur en coach, zakelijke klanten en heeft zij mogen ervaren wat de meerwaarde is van werken in de bergen in individuele en team ontwikkeling. Zij heeft het business concept Move Your Mountain daarvoor ontwikkeld met als doel om bij bedrijven -onder begeleiding van een professionele coach- vaste gedachtepatronen los te weken en extra inspiratie te bevorderen. Dit alles op een bijzondere locatie. Kort gezegd, op hoogte laat je dingen los die niet meer belangrijk zijn en kun je je focussen op dat wat aandacht verdient.

Antoinette gelooft niet in toeval en denkt dat alles een reden heeft in het leven. Zij is christen en God heeft haar dan ook op een bijzondere manier laten zien, waar Move Your Mountain primair voor bedoeld, is namelijk voor vrouwen. Vanuit haar christelijke identiteit heeft ze dan ook, samen met Marjonelle Meindersma, het programma van Move Your Mountain verder ontwikkeld voor vrouwen.

Lees meer over de initiatiefnemers en hoe Move Your Mountain ontstond. 

Waarom trekken we de bergen in en wat willen we bereiken? 

We stellen je graag voor aan ons mooie team. Zo weet jij met wie je te maken hebt. 

Om onze missie te bereiken werken we samen met een mooi partner!