Bergavontuur 1

Datum: 08 t/m 11 september 2023

Je bent elke dag hard aan het werk. Je zorgt voor jezelf, maar ook graag voor anderen. Eigenlijk wil je wel een paar dagen rust, tijd voor jezelf om na te denken. Over je dromen, gaven en talenten.  

Herken jij jezelf hierin? Ga dan met ons mee de bergen in!

Laat los en focus op dat wat echt belangrijk voor je is.
Denk even niet aan anderen, maar neem tijd voor jezelf en God.
Ga een stoere uitdaging aan en ontdek je eigen power!

Tijdens dit bergavontuur word je tegelijk verwend én fysiek uitgedaagd, zodat je geestelijk kunt groeien. En je mag gaan ontvangen!

Er wordt heerlijk voor je gekookt en je overnacht in de comfortabele Move Your Mountain accommodatie in Zwitserland, op 1600 meter hoogte.  Je onderneemt een stoere outdoor activiteit en je maakt twee wandelingen van ongeveer 5 uur. De routes voeren je door een schitterende natuur met af en toe steile paden, maar alles is goed te belopen. Er zijn genoeg momenten om uit te rusten en te genieten van de prachtige omgeving en er is voldoende tijd voor jezelf.

De combinatie van uitdaging en rust geeft je de ruimte voor groei op geestelijk niveau. Een nieuw zicht op je geloof, je geestelijk welzijn en je functioneren. En hoewel we werken vanuit onze christelijke levensvisie, kan datgene wat we met je willen delen, ook heel goed landen als je een niet-kerkelijke achtergrond hebt.

Voor dit bergavontuur is een goede conditie noodzakelijk: dat wil zeggen dat je fit bent en geen moeite hebt met een stevige wandeling. Het is handig als je ervaring hebt met het lopen in de bergen, maar geen vereiste. De weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de zwaarte van de tochten. Het Move Your Mountain team zal je gedurende de dagen in Zwitserland begeleiden. De bergactiviteiten worden ondersteund door zeer ervaren (Nederlands en Engels sprekende) gidsen ter plekke, die het karakteristieke van het gebied laten zien!

Wat heb je nodig?

  • Goede conditie
  • Bergschoenen
  • Stevige rugzak voor bergwandelingen 
  • Telescoop wandelstokken

Prijs

Vier dagen de bergen in voor € 695,- per persoon. Zodra we het minimale aantal van 10 deelnemers bij elkaar hebben gaan we op pad. De maximale capaciteit is 14 vrouwen.

Inbegrepen

  • Sportief en opbouwend programma met professionele begeleiding
  • Overnachtingen in comfortabele accommodatie in de bergen
  • Ontbijt
  • Lunch
  • 3-gangen diner
  • Onbeperkt koffie, thee en frisdrank

Ga jij mee?

Meld je aan voor jouw bergavontuur!  Stuur een mailtje naar info@moveyourmountain.nl en je krijgt z.s.m. een inschrijfformulier in je mailbox. Zodra deze ingevuld is ontvangen én je de betaling, na het toesturen van de factuur, hebt voldaan is je inschrijving definitief.

Zie ook ons privacy statement.